Siirry pääsisältöön

Asunnon myyntistailaus keikalla

 Asunnon stailaus


Asunnon myynti stailaus lähtee käyntiin kiinteistönvälittäjän puhelusta minulle, tärkeänä asiana aina varataan kalenterista se kaikille sopiva aika. Usein nämä asettuu kalenteriin heti seuraavan vapaana olevaan aikaan, koska asunnon myynti on hyvä saada aloitettua nopeasti.


Minulle tärkeitä asioita saada tietää on asunnon tyyli, huone luku, kylppäreiden kaakeleiden väri sekä keittiön tyyli ja väri ja asunnon lattioiden väri.

Lisäksi saan jokaisesta kohteesta huone kohtaiset kuvat, joiden perusteella toisinaan lähetän asunnon omistajille ohjeita asioista, joita heidän on itse tehtävä ennen stailausta. 

Stailauksessa on tärkeää saada käytettävät materiaalit sopimaan asunnon ilmeeseen ja tyyliin. Joten jokaiseen asuntoon valitaan omat stailaus tavarat, jotta lopputulos olisi hyvä.

Stailauksen edetessä keskustellaan ja ideoidaan yhdessä kuvaajan kanssa kuvakulmia, toisinaan korostetaan jotain kivaa asunnossa olevaa yksityiskohtaa tai järjestellään kalusteita paremmin tukemaan kuvaa huoneesta.

Paras lopputulos tuleekin huolellisella suunnittelulla.

Tässä yhden kohteen kuva ennen ja jälkeen. Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

                           Uuden vuoden alun ajatuksia Vuoden vaihtuessa olisi kait tarkoitus alkaa luvata asioita, miettiä uutta suuntaa ja vaikka uutta harrastusta. Kaikenlainen uusiutuminen on kovasti mielessä ja joka paikassa esillä. Minulla on ollut jo useamman kuukauden uusi elämäntapa ja sen uusia asioita tavoiksi saaminen. Aloitin Hypoxi hoidot ja niiden ollessa nyt puolivälissä on koko vartalo saanut super boostin sekä mielikin on kirkkaampi. Siinä missä olen hikoillut Hypoksin kapselissa olen myös viettänyt kävelylenkeillä ison osan illoistani ja suorastaan kaipaan päästä ulos koirien kanssa. Maalla asumisen iloihin kuuluu pimeässä kävely ja onneksi en ole arka laisinkaan. Positiivinen ajattelumallini, sanoo kevään alkavan joulun jälkeen ja pakko myötää, että mietin jo kasvihuoneen ensi kesän satoa ja uusien taimien valikoimaa.  Tämä uusi elämäntapa on saanut myös kasviksien käytön lisääntymään valtavasti ruokavaliossa ja viikonloppuna tein ihania paahdettuja kukkakaaleja sek