Siirry pääsisältöön

                     Uuden vuoden alun ajatuksia
Vuoden vaihtuessa olisi kait tarkoitus alkaa luvata asioita, miettiä uutta suuntaa ja vaikka uutta harrastusta.

Kaikenlainen uusiutuminen on kovasti mielessä ja joka paikassa esillä.

Minulla on ollut jo useamman kuukauden uusi elämäntapa ja sen uusia asioita tavoiksi saaminen.

Aloitin Hypoxi hoidot ja niiden ollessa nyt puolivälissä on koko vartalo saanut super boostin sekä mielikin on kirkkaampi.

Siinä missä olen hikoillut Hypoksin kapselissa olen myös viettänyt kävelylenkeillä ison osan illoistani ja suorastaan kaipaan päästä ulos koirien kanssa. Maalla asumisen iloihin kuuluu pimeässä kävely ja onneksi en ole arka laisinkaan.

Positiivinen ajattelumallini, sanoo kevään alkavan joulun jälkeen ja pakko myötää, että mietin jo kasvihuoneen ensi kesän satoa ja uusien taimien valikoimaa. 

Tämä uusi elämäntapa on saanut myös kasviksien käytön lisääntymään valtavasti ruokavaliossa ja viikonloppuna tein ihania paahdettuja kukkakaaleja sekä broileria. Tästäkin syystä ajatukset harhailee jo nyt näissä puutarha asioissa, mitä kaikkea voisikaan kasvattaa itse kesällä. Kuinka vaikeaa on kukkakaalien kasvatus?

Valon määrän lisääntyminen tuo iloa.

Viikonlopun aamiaisena tehtiin superhyviä proteiini pannukakkuja, päälle tuoreita marjoja ja pieni loraus vaahterasiirappia, nam!


Näiden ohje on tosi helppo laitan sen tähän niin pääset kokeilemaan:

2 kananmunaa

1 dl kaurahiutaleita

100 g Keso vanilja raejuustoa

1 tl leivinjauhetta

Sekoita kaikki aineet blenderillä ja sauvasekoittimella tahnaksi ja paista lettuja voissa matalalla lämmöllä kypsiksi ja ruskeiksi.

Sitten vaan marjoja päälle ja kohti uutta päivää:))) 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Asunnon myyntistailaus keikalla

  Asunnon stailaus Asunnon myynti stailaus lähtee käyntiin kiinteistönvälittäjän puhelusta minulle, tärkeänä asiana aina varataan kalenterista se kaikille sopiva aika. Usein nämä asettuu kalenteriin heti seuraavan vapaana olevaan aikaan, koska asunnon myynti on hyvä saada aloitettua nopeasti. Minulle tärkeitä asioita saada tietää on asunnon tyyli, huone luku, kylppäreiden kaakeleiden väri sekä keittiön tyyli ja väri ja asunnon lattioiden väri. Lisäksi saan jokaisesta kohteesta huone kohtaiset kuvat, joiden perusteella toisinaan lähetän asunnon omistajille ohjeita asioista, joita heidän on itse tehtävä ennen stailausta.  Stailauksessa on tärkeää saada käytettävät materiaalit sopimaan asunnon ilmeeseen ja tyyliin. Joten jokaiseen asuntoon valitaan omat stailaus tavarat, jotta lopputulos olisi hyvä. Stailauksen edetessä keskustellaan ja ideoidaan yhdessä kuvaajan kanssa kuvakulmia, toisinaan korostetaan jotain kivaa asunnossa olevaa yksityiskohtaa tai järjestellään kalusteita paremmin tuk